Vlinders incl. witte of zwarte baklijst

Loading...

Nieuwe opgezette vlinders

Categorieën

Welkom bij Opgezette Vlinders!

Opgezettevlinders.nl wil haar klanten voorzien van stijlvolle kwaliteitsproducten! Ons doel is om onze klanten een divers en betaalbaar geprijsd assortiment opgezette vlinders in lijsten, stolpen of andere dragers naar wens aan te bieden. De vlinders worden geleverd in mooie lijsten naar keuze en zijn klaar om uw interieur te decoreren. Of om weg te geven als origineel kado natuurlijk! Al onze vlinders zijn zelf ingekocht en geprepareerd. Dat betekent dat wij in al uw wensen kunnen voorzien qua samenstelling. Wilt u meerdere vlinders in 1 lijst? Wilt u een bepaalde combinatie onder een stolp? Heeft u een speciaal verzoek met betrekking tot de lijst of het onderschrift? Contacteer Opgezette Vlinders met uw verzoek en wij maken uw idee tot werkelijkheid!

Hoe werkt Opgezette Vlinders?
Klik op een vlinder in het overzicht. U kunt vervolgens meer gedetailleerde informatie over de vlinder vinden zoals herkomst, wingspan (breedte van de vleugels) en mogelijkheden m.b.t. lijsten. Bij ons worden de opgezette vlinders in mooie baklijsten met diepte/3D aangeboden. En dus niet platgedrukt zoals bij andere partijen. Onder de opgezette vlinder wordt een etiket geplaatst met de Latijnse naam van de vlinder en de herkomst. De genoemde prijzen zijn inclusief vlinder, lijst en BTW en worden goed beschermd per pakketdienst door heel Nederland en de rest van Europa bij u thuis bezorgd!

Waar komen de vlinders vandaan? 
Wij werken nauw samen met gerenommeerde en gecertificeerde exporteurs in verschillende werelddelen opererende onder de CITES regelgeving. De vlinders worden niet in het wild gevangen maar groeien op in een beschermde omgeving / vlinderkwekerij. De meeste tropische vlinders hebben een korte levensduur van een of enkele weken. De levensverwachting is in de natuur vaak korter door natuurlijke vijanden en een bedreigde leefomgeving. Een deel van de gekweekte vlinders wordt weer uitgezet in de natuur. Daardoor wordt de lokale flora en fauna ondersteund.

Facebook